Főoldal > Hírek > U15: NB II-es bajnokságot nyert Tímár Zoli bácsi csapata!

U15: NB II-es bajnokságot nyert Tímár Zoli bácsi csapata!

Bár a bajnokságból még két forduló hátra van, Tiszakécske U15-ös csapata – soraiban kilenc korábbi nálunk pallérozódó játékossal – megnyerte az NBII Közép-Keleti csoportját!
A bajnokság kezdetétől fogva érezhető volt, hogy sikeres szezon elé nézünk, melynek esélyét növelték a kecskemétiek és a kécskei srácok között gyorsan kialakult barátságok. Tudtuk, hogy nagyon sok tehetséges játékos alkotja a keretet, azonban ilyen siker csak a legmerészebb álmainkban jelent meg. Bebizonyítottuk, hogy nem csak akadémiai kereteken belül lehet elérni a bajnoki elsőséget, kellő odaadással, a futball iránti rajongással, alázattal a kisebb klubok is eredményesek lehetnek. Focistáink edzéslátogatása az egész évben lehetővé tette, hogy értékes, minőségi foglalkozásokat lehessen tartani. Ahogy telt az idő, úgy vettük egyre magabiztosabban az akadályokat, nagyobb nevű ellenfeleink sorra adták meg magukat, mindez szórakoztató, élvezhető focival párosult. A tiszakécskei “oroszlánbarlangból” mindeddig senkinek sem sikerült még csak pontot se elvinni! Bár még egy hazai mérkőzésünk hátra van, ez a teljesítmény már így is megsüvegelendő.
GRATULÁLUNK a bajnokcsapat tagjainak és edzőjének!

Az eredményhez a Duna Aszfalt TVSE vezetősége is gratulált, a felnőtt csapat hazai bajnoki mérkőzése előtt bevonultunk a pályára, minden bajnokot név szerint köszöntöttek!
Jövőre U17-es korosztálynak kiírt bajnokságban fogunk indulni, ahol a cél továbbra is a fejlődést szem előtt tartva játékélménnyel szolgálni minden játékosunknak. Ha ez egy jó helyezéssel is társulna, még boldogabbak leszünk!
Hajrá UFC, hajrá TVSE!!!
A kécskei keretben szereplő UFC-s játékosok:
Brem Csongor, Csongor Bálint, Durgó Bence, Monzinger Dániel, Takács Gergő, Rácz Botond, Vári Máté, Nemcsek Tamás, Gammer Dominik (kapus)