Főoldal > Hírek > 2010: Időnként döcögős, időnkét jó játék Dabason

2010: Időnként döcögős, időnkét jó játék Dabason

Március 3-án a 2010-es csapatunk a téli szezon utolsó teremtornáján szerepelt Dabason. A múlt heti tornagyőztes csapathoz képest 5 új játékos is szerepelt, akik bebizonyították, hogy értékes tagjai a korosztálynak. Az első mérkőzést az FTC ellen 2:1-re balszerencsésen elveszítettük, ami az összeszokottság hiányából következett. A Dabas II. és a Nagykáta legyőzése után adódott még egy lehetőségünk éremért játszani, de egy kiváló mérkőzésen 1:1-es döntetlenre végeztünk a későbbi győztes Gödöllő ellen, így az 5. helyért mérkőzhettünk. A helyosztón könnyed játékkal fektettük két vállra a Szalkszentmárton csapatát.
Nem szerepeltünk a télen túl sok tornán, de az látszott, hogy a korosztálynak sok tehetséges játékosa van! Ha sikerül összecsiszolni a játékukat, akkor a jövőben sok örömöt okozhatnak szüleiknek, edzőiknek egyaránt.
A csapat tagjai voltak: Házi Marcell, Kocsis Benedek, Kalló Dávid, Frankó Mátyás,Rádi Marci, Deák Gábor, Szilvási Bence, Bálint Noel, Böde Kristóf, Pint Balázs
Szép volt, fiúk! Hajrá UFC!