UFC
Főoldal > Hírek > Két mérkőzéssel készült U19-es csapatunk a bajnokságra

Két mérkőzéssel készült U19-es csapatunk a bajnokságra

Az U19-es csapatunk első felkészülési mérkőzését vasárnap játszotta a Kecskeméti LC U17-es csapata ellen. A mérkőzés nagyon jó iramú volt, tökéletesen elérte a célját. A meccs elején a mienknél fiatalabb, lendületes csapat megszerezte a vezetést, de sikerült kiegyenlíteni. Majd ismét vezetést szerzett a KLC, pedig ekkor már mi irányítottunk. Végül sikerült fordítani, és 5:3-ra megnyerni a mérkőzést!
Mindenki lelkesen, bátran mert játszani, edzőmérkőzésnek tökéletesen megfelelt ez a meccs. Néha láthattunk gyönyörűen felépített támadásokat is, különösen Szabó Bálint és Kis Benedek összjátéka, góljai voltak figyelemre méltóak. A csapat teljesítményével, hozzáállásával motiváltságával nagyon elégedett volt a mester, Kánisz Csaba bácsi is.
Csütörtökön este már második felkészülési mérkőzésünket vívtuk, akkor Városföld felnőtt csapata ellen játszottunk.
Az első perctől kezdve nagyon elszántan, fegyelmezetten fociztunk, uraltuk a mérkőzést, az ellenfél az első félidőben háromszor-négyszer tudott eljutni a kapunkig.A letámadásunk az ellenfél térfelén nagyon hatékonynak bizonyult, ami biztató lehet a tavaszi mérkőzésekre nézve is. A csapat a Csaba bácsi által elvárt elszántsággal játszott, magabiztosan futballozott. Igen jó iramú, színvonalas mérkőzést láthattak, akik kijöttek a meccsre. Mindenkit dicséret illet az eredménytől függetlenül. Csaba bácsi külön kiemelte Nemesvári Gergő kemény, határozott játékát, Makó Tamás futóteljesítményét, Kis Benedek- Szabó Bálint-Borbényi Bence összjátékát és a kapusok teljesítményét.
A végeredmény : UFC – Városföld 4-6
Szép volt, srácok!

Top
Facebook
Facebook
Twitter