Főoldal > Hírek > 2008: Bravúros tornagyőzelem Törökszentmiklóson!

2008: Bravúros tornagyőzelem Törökszentmiklóson!

A 8 csapatos tornán a mezőny egyik legerősebb csapata ellen kezdtünk egy gól nélküli döntetlennel, a Debreceni Olasz Focisuli ellen, majd magabiztosan vertük a Nagykáta és a REAC csapatát , megszerezve így a csoportelsőséget. Az elődöntőben a helyieket vertük meg 3:0-ra, majd a döntőben a Debrecent kiverő Nagykáta csapatát győztük le 3:1 arányban.
A torna során végig igazi kapus nélkül, vészkapust alkalmazó taktikával játszottunk, az utolsó mezőnyjátékosunkkal állandó létszámfölényt teremtve minden mérkőzésünkön rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Fontos volt, hogy labdavesztéseinknél azonnal visszatámadjunk, mert üres volt a kapunk, és ezt végig nagy koncentrációval tettük.
Mi adtuk a gólkirályt a tornán, Utasi Brendon személyében, de minden egyes játékosunknak óriási elismerés jár!
Ki kell emelni a vészkapus poszton játszó mezőnyjátékosunk, Méhes Kristóf taktikus játékát is!
A csapat tagjai voltak: Méhes Kristóf, Bodor Ferenc, Köblös Máté, Utasi Brendon, Telek Sámuel, Kocsis Gergely, Túri Gábor, Tóthalmi Péter
Szép volt srácok, hajrá UFC!