Főoldal > Hírek > A Refiben fociztak a legfiatalabbak

A Refiben fociztak a legfiatalabbak

Január 26-án, szombaton délelőtt a 2012-es, délután pedig a 2011-es korosztállyal vettünk részt az SC Hírös-Ép által megrendezett tornákon.
Tibi bácsi távollétében Sanyi bácsi segédkezett a csapatok koordinálásában.
A délelőtt folyamán két csapattal indultunk, hogy minél több gyermek számára megadjuk a lehetőséget a tornán való részvételre. 10 szemtelenül fiatal, vállalkozó kedvű gyermek érkezett meg időben a Refi tornatermébe. A 3:3 elleni játékban a gyerekek mindvégig nagy lelkesedéssel küzdöttek, szép gólokkal és cselekkel örvendeztették meg egymást és szüleiket. Az utolsó, helyosztó mérkőzésen egymásnak feszült a zöld és a fehér alakulat, amiből egy heroikus küzdelem kerekedett, ahol 5:5-ös döntetlen született! Következtek a büntetőrúgások, ahol ismét nem bírtak egymással a fiataljaink, és végül a FIFA szabálykönyvben még nem szereplő, de a korosztályhoz teljesen illő “kő-papír-olló játékkal” döntöttük el a helyezések sorsát.
Minden kis lurkót, hatalmas gratuláció illet, mert egy pillanatra sem veszítették el jókedvüket, minden gólnak őszintén tudtak örülni!
A torna válogatottjába Békési Barnabást és Bertus Lórit választották be a szervezők.
Csak így tovább, hajrá UFC!

A délután már a nagyobbakról szólt, itt már nagy kapura 4+1-es felállásban játszottak a csapatok.
Látható volt, hogy fiaink még csak most ismerkednek ezzel a játékrendszerrel, de óriási elszántsággal vetették bele magukat minden mérkőzésbe! Amennyiben a foci, mint örömforrás iránti rajongás és a lelkesedés sokáig megmarad, biztosak lehetünk benne, hogy az eredményesség terén javulni fogunk!
Gratulálunk minden hősnek, akik büszkén viselték egész nap az UFC-s zöld-fehér színeket!