UFC
Főoldal > Hírek > 2009: Színvonalas tornán játszottunk döntőt!

2009: Színvonalas tornán játszottunk döntőt!


Az UFC 2009-es korosztálya január 12-én egy rendkívül nívós tornán vett részt Törökszentmiklóson, ahol 8 csapat közül a 2. helyen végzett!
A kupa erősségére jellemző, hogy az Újpest TE, a Grosics Akadémia, valamint a tavaly novemberi egri torna győztese, a Tiszakécske is a nevezett csapatok között volt.
A gyerekek végig kiegyensúlyoz ott teljesítményt nyújtottak, bár játékban nem láttunk annyi látványos, szép megoldást, mint korábban, de a gyerekek hozzáállása, küzdeni tudása továbbra is kiemelkedő. Örömteli volt, hogy versenyhelyzetben mennyire jól teljesítettek a játékosok, folyamatosan biztatták, segítették egymást és ismét igazi CSAPATKÉNT szerepeltek!
A torna minden mérkőzésén domináltunk, még az első – szokásos módon álmosan kezdett – összecsapáson is, azonban a csoportból csak a második helyen jutottuk tovább. A keresztjátékban azonban magabiztosan győztük le a Tiszakécske együttesét.
A döntőben a házigazdák csapatával találkoztunk, végig fölényben játszottunk, rúgtunk 3 kapufát és számos ziccerünk volt, azonban a hazai csapat egy szabadrúgásból szerzett góllal legyőzött minket
Összességében elmondható, hogy mindenki jó teljesítményt nyújtott, Kálmán Simont a torna legjobb kapusának választották a rendezők!
Gratuláció a srácoknak és edzőiknek!
Egy jól sikerült tornával kezdtük az évet, reméljük, a folytatás is hasonló lesz!

Top
Facebook
Facebook
Twitter