UFC
Főoldal > Bozsik Program > U16: Balszerencsés mérkőzés a hétvégén

U16: Balszerencsés mérkőzés a hétvégén

Az előző fordulókban “hullámvasútra” ült a csapat, előbb megszereztük első – lélektanilag rendkívül fontos – győzelmünket, majd beleszaladtunk egy komoly verésbe.
A hétvégi fordulóban Jászszentlászló csapatát fogadtuk a Műkertvárosi Sportcentrumban. Nem kezdődött biztatóan a mérkőzés, mert több játékosunk is az utolsó pillanatban mondta vissza a játékot. Úgy tűnt, hogy azért így is lesz egy cserénk, de sajnos Fodor Nándi is kiesett, mert a pályára jövet súlyos biciklibalesetet szenvedett, melyben eltört a könyöke, neki mielőbbi felépülést kívánunk!
Így csere nélkül vágtunk neki a mérkőzésnek. Ennek ellenére amíg bírtuk erővel kiválóan helytálltunk, és csak egy jó adag szerencsével, az utolsó percben szerzett góllal tudott legyőzni bennünket ellenfelünk. Minden játékosunk hozott egy erős átlagot, de voltak átlag feletti teljesítmények is, mint például Mészáros Ágoston több védése a kapuban, az első mérkőzését játszó Vollmer Flórián védőmunkája, Virág Marcell remek gólja, Danyi Zénó és Rottár Kimi eredményes játéka a középpályán. Jól jellemzi a csapat teljesítményét, hogy a vereség ellenére a szülők és szurkolók tapsa közepette vonulhatott öltözőbe a csapat!
Eredmények:
3. forduló: UFC – Kerekegyháza 5-1 (4-0)
Gl.: Dinnyés Benedek (2), Rottár Kimi, Hegedűs András, Danyi Zénó
4. forduló: Mercedes-KLC “A” – UFC 15-1 (9-1)
Gl.: Hegedűs András
5. forduló: UFC – Jászszentlászlói SE 3-4 (2-1)
Gl.:Danyi Zénó, Rottár Kimi, Virág Marcell

Top
Facebook
Facebook
Twitter