Főoldal > Hírek > 2009: Szeptember edzői értékelése

2009: Szeptember edzői értékelése

Attila bácsi és Sanyi bácsi így értékelte a 2009-es korosztály első őszi hónapját:
“Szerencsére az idei évben sem csökkent az edzésre járó gyermekek száma, sőt, néhány fővel még tovább is nőtt az amúgy is igen népes létszám.
Ebben az évben a gyerekek már 6+1-es felállásban, megnövekedett területű pályán és nagyobb kapura játszanak. Sok időre van szükség, hogy a játékosok hozzá tudjanak szokni az új feltételekhez és az azokból fakadó új játékrendszerhez. Az idei évben a legfontosabb feladatunk pont az, hogy az átmenet minél gördülékenyebben történjen.
Az edzéseken nagy figyelmet fordítunk a gyerekek közötti különbségek időben történő észlelésére, ezért mindig kettő csoportra bontjuk őket, hogy mindenki a megfelelő szinten tudjon fejlődni. Tudjuk, sokszor észszerű döntés lenne akár három csoportot is kialakítani, de ehhez a feltételek jelenleg még nem adottak.
Csapataink egy szentesi, négy Bozsik-tornán (2 lajosmizsei és 2 kecskeméti), és egy Kecskeméti Labdarúgó Akadémia elleni edzőmérkőzésen vannak túl. Mindegyik fontos állomása volt a képzési programunknak.”