Főoldal > Hírek > U11 (2008): A régiós “B torna” második fordulójában Bácsalmáson léptünk pályára

U11 (2008): A régiós “B torna” második fordulójában Bácsalmáson léptünk pályára

Eredmény szempontjából 2 vereséggel és 2 győzelemmel zártuk a napot. Az elmúlt fordulóhoz képest játékban azonban előrébb léptünk!
Az első mérkőzésünkön nem voltunk elég határozottak hátul védekezésben, így nagy előnyt adtunk egyébként is kiváló ellenfelünknek, csak a szépítés sikerült. Második és harmadik mérkőzésünkön gyenge volt a helyzetkihasználásunk, nagyobbnál-nagyobb gólhelyzetekben hoztunk rossz döntéseket.
Ezek ellenére mindkét meccset sikerült megnyernünk. Utolsó mérkőzésünkön megint hátul voltunk bizonytalanok, tálcán kínáltuk a gólhelyzeteket ellenfelünk támadóinak. Eközben kombinatív támadásaink után gólhelyzeteinket megint csak elhibáztuk, így hiába tűnt a játék a mezőnyben kiegyenlítettnek, végül többgólos vereséggel zártuk a játéknapot.
Dicséret illeti a csapatot, mert láthatóan fejlődtünk az elmúlt fordulóhoz képest. Természetesen azért dolgozunk, hogy még jobbak legyünk.
Csapatunkból ezen a napon kiváló mentalitásával Turi Gábor emelkedett ki. Rajta kívül Méhes Kristóf és Utasi Brendon nyújtott átlagon felüli teljesítményt.
Szép volt fiúk, hajrá UFC!