Főoldal > Hírek > U7: Ezüstérem a III. Junior Kupán

U7: Ezüstérem a III. Junior Kupán

Hat csapat vett részt a 2012-esek számára kiírt abonyi tornán, mindenki játszott mindenkivel. Az első meccsünk a nyári szünet pihentető hangulatában telt, pár perc alatt komoly hátrányba kerültünk a később győztes Szanda Focisuli ellenében. Kozmetikázni még tudtunk az eredményen, de így is vereség lett a vége. A többi mérkőzésen egyre javult a játékunk, a látványos gólokat lövő Nagy Dani, a lendületes és magabiztos Bertus Lóri mellé a többiek is felzárkóztak. Valamennyi játékosunk szerzett gólt (!), jól és jó hangulatban játszottunk, így sikerült győznünk az Abony KID FC, a Pánd Régió csapata, a jászberényi Tehetség SE és Fegyvernek ellen is!
A 2. helyezésnek nagyon örültünk, tovább javított a kedvünkön, hogy Nagy Danit választották a legjobb játékosnak!
A csapat tagjai voltak: Papp Zsombor, Bertus Lóránt, Csitos Barnabás, Nagy Dániel, Békési Barnabás, Merész Emma (2011), Csáki Helga (2011) (A kiírás lehetővé tette, hogy a 2011-es születésű lányok játszhassanak a 2012-es fiúk között.)
Szuper nap volt!