Főoldal > Hírek > 2008: Tornagyőzelemmel zártuk a szezont!

2008: Tornagyőzelemmel zártuk a szezont!

Az MLSZ BKMI által szervezett strandlabdarúgó tornán vettünk részt Kiskunmajsán, és az U10-es korosztályban megyei győztesek lettünk!
A tornán 11 csapat vett részt. Csoportunkat fölényes győzelmekkel magabiztosan nyertük meg, megelőzve az Izsáki Sárfehér Se, a Kelebia, és a Kiskunhalasi FC együtteseit.
A hármas döntőben az SC Hírös-Ép 2009-es csapatát vertük magabiztosan, majd az SC Hírös-Ép 2008-as csapata ellen izgalmas mérkőzésen, 0:2-ről fordítva 3:2 arányban győztünk.
A torna során kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a játékosok. Jól alkalmazkodtunk a körülményekhez; a strandfocira jellemzően az egyéni játékot helyeztük előtérbe. Leegyszerűsítettük játékunkat, és célratörően futballoztuk végig a napot. Kiválóan szolgálta fejlődésünket a torna. A mérkőzések mellett strandolásra is jutott idő, nagyon jól éreztük magunkat.
A csapat tagjai voltak: Baranyi Zétény, Simon Bálint, Túri Gábor, Fürj Bence, Méhes Kristóf, Köblös Máté, Bodor Ferenc, Hoffman Csanád, Utasi Brendon, Pesti Milán
Gratulálunk, fiúk!
Ez volt a csapat utolsó tornája, nagy dicséret illeti játékosainkat, mert a szezon során végig elhivatottan, keményen dolgoztak az edzéseken és a meccseken.
Kedden és csütörtökön mérkőzésjátékok szerepelnek a programunkban, ezt követően nyári szünetre vonulunk. Folytatás augusztusban!