UFC
Főoldal > Hírek > U19: Kánisz Mester értékelése az első 3 bajnokiról

U19: Kánisz Mester értékelése az első 3 bajnokiról

A tavaszi első fordulóban Kiskunfélegyházával játszottunk. Mivel az ottani pálya alkalmatlan volt a mérkőzésre, ismét hazai pályán játszottunk. Látszott a fiúkon, hogy már ki vannak éhezve a mérkőzésre a téli szezon megterhelő erőnléti edzései után! A védelemben, a középpályán és a támadó szekcióban is jó teljesítményt nyújtottunk. Némi meglepetésre az ellenfél szerezte meg a vezetést, ám ez szerencsére a csapatot nem törte meg. A második félidőben nem csak egyenlíteni sikerült, de a győzelmet is megszereztük!
Kiskunfélegyháza HTK SE – UFC Kecskemét 1-2
Góllövők: Szabó Bálint, Mészáros Milán
Kitűnt: mindenki!

II. forduló: Nyárlőrinc – UFC Kecskemét 2-3

Több halasztott forduló után Nyárlőrincre utaztunk, ahol rossz, egyenetlen pályán játszottunk. Az őszi mérkőzés tapasztalatai alapján egy kemény, durva mérkőzésre számítottunk. Játékosaink kellő elszántsággal és bátran játszottak!
Vincze Dávid kiugratása után Mészáros Milán a kapus mellett a jobb alsó sarokba gurított, majd Szabó Bálint lövése csorgott a kapuba. 2-0 lal fordultunk. ám várható volt, hogy az ellenfél nem adja ilyen könnyen a győzelmet!
A hazaiaknak sikerült kiegyenlíteni… Hiába voltunk mezőnyfölényben, komoly helyzeteket nem tudtunk kialakítani. Végül egy ritkán látható hiba után a kiválóan játszó Pesti Kevinnek sikerült az üres kapuba gurítani a labdát, megérdemelten nyertünk!
Kitűnt: mindenki!
Góllövők: Szabó Bálint, Mészáros Milán, Pesti Kevin

III. forduló: UFC Kecskemét – Kerekegyháza 1-2

Húsvét első napján a bajnokesélyes Kerekegyházát fogadtuk. Ezen a meccsen az esélytelenek nyugalmával játszhattunk. Sajnos az erős szél kiszámíthatatlan, nehézkes játékot eredményezett. Csapatunk az első félidőben a labdatartásban jeleskedett. A lefújás előtt egy perccel Kovács Marcellnak sikerült vezetéshez juttatni a csapatot. A gólon kívül Makó Tamásnak volt egy ígéretes lövése. A 2. félidőben a szél a vendég csapatnak kedvezett. Ekkor már a középpályán sem sikerült megtartani a labdát, nem igazán tudtunk támadásokat építeni sem. A félidő közepén ellenfelünk megfordította a meccs állását. A mérkőzés végén Lovas Gábornak volt még egy ígéretes szabadrúgása, de a kapus parádésan hárított. Összességében a csapat szépen küzdött az aranyérem várományosa ellen!
Kitűnt: Lovas Gábor, Pesti Kevin, Tégla-Kovács Sándor
Góllövő: Kovács Marcell

Top
Facebook
Facebook
Twitter