Főoldal > Hírek > 2009: Dabasról bronzéremmel tértünk haza!

2009: Dabasról bronzéremmel tértünk haza!

Vasárnap délután a csodaszép OBO Arénába látogattunk Dabasra, ahol egy 10 csapatos tornán vettünk részt. Megérkezésünkkor szembesültünk azzal, hogy a srácok számára ismeretlen könnyített futsal-labdával kell lejátszani a mérkőzéseket.

Első meccsünkön az ország egyik legjobb csapatával, a későbbi győztes Ferencvárossal kerültünk össze, itt 5:0-ra veszítettünk, de a srácok ezután összeszedték magukat! Hozzászoktak a körülményekhez, és a többi mérkőzésen magabiztos játékot mutatva szerezték meg a szenzációs harmadik helyezést!
Szívünknek és lelkünknek kedves jelenet volt, amikor a Ferencváros edzői látva a teljesítményünk fokozatos javulását, jelezték, hogy szívesen játszották volna velünk a döntőt, de a torna lebonyolítási rendszere ezt most sajnos nem tette lehetővé, ám a jövőben minden bizonnyal találkozunk még érmes meccsen is!
GRATULÁLUNK SRÁCOK!
A csapat tagjai voltak:
Mező Maxim (kapus), Kovács Kornél, Major Gábor, Kothencz Előd, Mészáros Regő, Horváth Péter, Házi Marci, Kocsis Bendek