UFC
Főoldal > Hírek > Szoros meccsek, egy bronzérem a Hírös Hét Torna első játéknapján!

Szoros meccsek, egy bronzérem a Hírös Hét Torna első játéknapján!

A rendezvény első napján, a 2007-es és a 2008-as korosztály küzdelmei zajlottak.
A 2007-es csapatnak ugyan nem sikerült meccset nyerni, de örömteli volt látni, hogy bármelyik csapattal felvettük a versenyt, kimondottan színvonalas mérkőzéseket játszottunk. Igazi “ki-ki meccseket játszottunk”, Fortuna most nem minket segített, így négyszer szenvedtünk egygólos vereséget, egyszer pedig döntetleneztünk.
Nyeretlenségünk lehetséges okait Torbavecz Tomi bácsi az alábbiakban látta:
– Az ellenfelekkel ellentétben augusztusban nem tudtunk még megfelelő edzésmunkát végezni, ezért a mérkőzést eldöntő szituációkban alulmaradtunk ellenfeleinkkel szemben,manapság kevés, ha egy gyerek hobbiból a barátaival focizik, ugyanis nem kerül olyan “oxigénadósságba” a játék során, mint edzéseken, mérkőzéseken.
– Ellenfeleink jobb egyéni adottságokkal rendelkeztek nálunk.
Ennek ellenére kitűnő hozzáállással játszottunk egész nap, és játékban jó dolgokat mutattunk. Fejlődés szempontjából ilyen intenzitású mérkőzésekre van szükségünk, szezonnyitónak remek volt!
Csapatunk tagjai voltak: Vári Mátyás, Dudás Mirkó, Kovács Dávid, Koleszárik Bence, Bodócs Ármin, Sódar Gellért, Nagy Ákos, Major András, Kothencz Kolos, Ozsváth Ádám.

A 2008-as korosztály még a tavalyi 4+1-es létszámmal, 20X40-es pályán játszott. Ebben a korosztályban augusztusban valamivel nagyobb létszámmal tudtunk edzeni, ez az eredményen és a mutatott játékon is meglátszott.


Gyengébbre sikerült első mérkőzés után rendeztük sorainkat, és meccsről meccsre javult, helyre állt a játékunk. Ez most a 3. helyhez volt elég!


Ez a korosztály ebben az évben már a 7:7 elleni játékot fogja tanulni, új kihívások, új feladatok elé nézünk.
A torna legjobb játékosa Fürj Bence lett! Rajta kívül Baranyi Zéti emelkedett ki a csapatunkból.
A csapat tagjai voltak: Baranyi Zétény, Simon Bálint, Fürj Bence, Hoffman Csanád, Köblös Máté, Méhes Kristóf, Szrnka Balázs, Kocsis Gergő, Utasi Brendon.
Gratulálunk!

Top
Facebook
Facebook
Twitter